Sandra Roelofsen Afdrukken E-mail

Sandra_Roelofsen

Aangenaam kennis te maken, ik ben Sandra Roelofsen. In 2010 heb ik de Body Stress Release opleiding gevolgd en nu mag ik mezelf met trots Body Stress Release practitioner noemen.

 

Mijn levensreis is 34 jaar geleden begonnen, geboren en getogen op de Veluwe, in Ermelo. Na het  VWO de grens over gegaan om geneeskunde te studeren aan de Universiteit van Antwerpen. In het 5e jaar van de studie heb ik een ongeluk gehad en dat heeft mijn leven grondig op zijn kop gezet. Ik heb mijn studie niet kunnen afmaken en ben weer terug naar Nederland verhuisd. Na een aantal jaar de studie Natuurgeneeskunde gestart en me verdiept in twee studierichtingen; Westerse kruidengeneeskunde en Traditionele Chinese Geneeskunde (acupunctuur). Daarnaast gewerkt als therapeut in een praktijk voor bioresonantie. De overgang van het regulier geneeskundig denken naar de meer holistische visie van de zogenoemde alternatieve geneeskunde was groot, maar uitermate boeiend.

 

Het ongeluk is het startpunt geweest van een zoek- en ontdekkingstocht. Van de fysiotherapeut, manueel therapeut, chiropractor, osteopaat, orthomanuele arts naar de acupuncturist, fytotherapeut, VEGA tester en bioresonantie therapeut. Van de psycholoog, psychotherapeut naar de haptonoom, familie opstellingen, spirituele coaching en sensitherapie. In het begin noodzaak om me beter te voelen en weer door te kunnen, later met name nieuwsgierigheid, groei en ontwikkeling.

 

Op mijn pad kwam ook Body Stress Release. Ik was toentertijd in de veronderstelling dat ik met de restklachten van het ongeluk moest leren leven, maar niets was minder waar! De klachten zijn verdwenen en dat is fantastisch. Dit was echter alleen de start van het proces, ook andere klachten kwamen aan bod en verdwenen, zowel fysieke als emotionele. En gaandeweg voelde ik me steeds beter in mijn vel zitten! Éenmaal, andermaal….verkocht! Wat een prachtige techniek en wat bijzonder om mensen op deze manier te kunnen begeleiden in hun proces.

 


Direct een afspraak maken? Bel 0527-852290. Bij geen gehoor kunt u inspreken en bellen wij u zo snel mogelijk terug.